Az érintett ügyfeleknek nincs teendőjük

2020.06.25. 17:00

Az E.ON megkezdte a leolvasást

A koronavírus-járvány miatti korlátozások kormányzati enyhítésével összhangban az E.ON megkezdte az áram- és gázfogyasztásmérők személyes leolvasását.

Molnár Emese

2020.06.23. Eo-on vízóra leolvasás Dunaújváros Fotón: Sziládi Györgyi E-on munkatárs Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlp DH

Az energiavállalat hétfőn kiadott közleményében azt is írta, hogy munkatársaik azokat az ügyfeleket keresik fel, akiknél az éves óraleolvasás éppen esedékes. Az érintett ügyfeleknek nincs teendőjük, a tervezett leolvasás dátumát az energiaszámlájukon ellenőrizhetik. Az önkéntes vagy hatósági karanténban lévő ügyfeleknél továbbra sem olvassák le az óraállásokat. Városunkban és a környéken Sziládi Györgyi (képünkön) végzi e feladatot, az első napon mintegy négyszáz fogyasztói ponton végzett leolvasást. Az E.ON egyébként március 19-től ideiglenesen felfüggesztette a mérők személyes leolvasását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!