szalki-szigeten

2021.07.23. 08:00

Augusztus 20-án Parázs Varázs

Dunaújváros önkormányzata az idén augusztus 20-án rendezi meg a Parázs Varázs Családi Napi Fesztiválját. Méghozzá új helyszínen, a Szalki-szigeten.

Agárdy Csaba

Az eseménnyel kapcsolatban a legfontosabb információ a rendezők részéről, hogy az augusztus 20-i esemény zenés-táncosnak minősül, Magyarország Kormánya a rendezvény területére való belépést érvényes védettségi igazolvány felmutatásához köti. A szervezők kérik, a Parázs Varázs programra történő regisztrációja előtt mindenki feltétlenül győződjön meg arról, hogy rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal.

A programokról: a gyerekprogramok 10 és 18 óra között tartanak egész napos vidámparkkal. A gasztrorészleg 14 és 18 óra között működik street food választékkal és a Parázs Varázs városi piknikkel.

A színpadi programokon sem unatkozhatnak a Szalki-szigetre kilátogatók, a fő attrakciónak a Hooligans zenekar koncertje ígérkezik, de lesz lézershow és tűzijáték is az augusztus 20-i ünnephez illően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!