forgalomkorlátozásra kell számítani

2019.08.24. 18:50

Árokba hajtott egy minibusz Dunaújvárosnál – FRISSÍTVE

Dunaújváros közelében forgalomkorlátozásra kell számítani

FMKI

FRISSÍTÉS – 18.50 – A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért.Ahogy arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléses baleset történt a 6-os főúton. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a főúton ismét zavartalan a forgalom.

FRISSÍTÉS (POLICE.HU) – Személyi sérüléses baleset miatt teljes útlezárás van a 6-os főúton Dunaújváros térségében. Eddig tisztázatlan körülmények között egy gépjármű 2019. augusztus 24-én 16 óra 30 perc körül a 6-os főút 67-es kilométerszelvényében az útról letért és egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a járművet vezető férfinek súlyos sérülése keletkezett.

A helyszínelés és a mentés idejére a rendőrök zárják a 6-os főút balesettel érintett útszakaszát a Hankook téri körforgalom és 62-es főút körforgalma közötti útszakaszon. Az érintett útszakaszt Dunaújvároson keresztül lehet elkerülni.

Kérjük, hogy a lezárt útszakaszt lehetőség szerint kerüljék el és a megváltozott forgalmi rend szerint fokozottan figyeljenek a közlekedésre!

Árokba hajtott egy minibusz a 6-os főúton, Dunaújváros határában. Egy villanyoszlopot is elsodort a jármű, amelyben öten utaztak. Az egyikük beszorult a gépkocsiba. Őt kiemelték a műszaki mentést végző dunaújvárosi hivatásos tűzoltók. Az egység áramtalanította a járművet. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szintén kiérkezett a balesethez, és a helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!