április 1-jén

2020.03.30. 18:00

Áramszünet lesz Baracson

Az alábbiakban az E.ON közleményét olvashatják

duol.hu

Tisztelt Ügyfelünk!

Folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültségmentesítése.

A szükséges munkálatok elvégzésének érdekében 2020. április 1-jén várhatóan 8:00-tól 16:00-ig Baracson a Szent István utca páratlan oldalán 17-23, Szent István utca páros oldalán 4-26, és külterületen: Rózsadomb, Piripócs áramszünet lesz. A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt kérjük megértését! A tervezett üzemszünetekről internetes oldalunkon tájékozódhat: www.eon.hu

A balesetek megelőzése érdekében felhívjuk figyelmét, hogy az áramszünet ideje alatt hálózathoz csatlakoztatott áramfejlesztőt használni csak az E.ON-nal megkötött – a leválasztás feltételeit tartalmazó – üzemviteli megállapodás előírásai szerint szabad. Ezzel kapcsolatos bejelentéseit a helyileg illetékes régió telefonszámán várjuk.

forrás: baracs.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!