unióa támogatással

2019.09.13. 15:00

Aquantis központ kialakítása

duol.hu

Gombacsobogó az élménytérben

Fotó: Zsedrovits Enikő/ Dunaújvárosi Hírlap

A város önkormányzata az Aquantis Látogatóközpont fejlesztését tervezi. Az infrastrukturális fejlesztésre 900 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el Dunaújváros a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmus fejlesztés című felhívásán.

Az Aquantis Látogatóközpont fejlesztése a Modern Városok Program keretében megvalósuló fürdőhotel fejlesztésével párhuzamosan futó, részben azt megelőző projekt. A két projekt ugyanabban az épületblokkban kap helyet, Dunaújváros turizmusának stratégiai helyszínén, a város legnagyobb vonzerővel bíró attrakciója (élményfürdő) közvetlen szomszédságában. A projektfejlesztés, megvalósítás és üzemelés során a látogatóközpont és a szálloda projekt összes folyamata (tervezés, közbeszerzés, kivitelezés stb.) szakaszolással különül el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!