MEZŐGAZDASÁG

2020.05.18. 11:00

Apa ül a traktorban a kukoricaföldön – Rajzpályázatot hirdettek gyerekeknek

Május 31-ig még bátran beadhatják pályaműveiket a lurkók az Apukám a földeken dolgozik elnevezésű rajzpályázatra.

Majer Tamás/FMH

Forrás: Shutterstock

Fotó: Maria Uspenskaya

Tizennégy év alatti gyerekek alkotásait várják a szervezők, olyanokét, akik édesapja a földeken dolgozik, pontosabban: valamelyik szülője, nos, szántóföldi növény termesztésével foglalkozó szülők gyermekeinek rajzait várják.

– A rajzok témája a mezőgazdaság, a szántóföldi élet, ahogy a gyermek látja a munkát a hétköznapi élet során. Például traktorok, egyéb gépi munkák, napraforgóföld, kukorica-, cirok-, szója- vagy repcetábla… – olvasható a pályáztató honlapján, az Euralis.hu weboldalon, amelyet azért is osztottunk meg, mert itt érhető el a szükséges jelentkezési lap.

A nevezés ingyenes. Feltétel kizárólag a már említett jelentkezési lap beadása, ezt a gyermek egyik szülőjének kell megtennie. A benevezett rajzot és a kitöltött jelentkezési lapot a szervezők a honlapjukra kérik feltölteni. A rajzból tehát nem az eredetit kérik el, hanem csak a fényképét. Fontos: jpg formátumban töltsék fel, legföljebb 10 MB méretben.

A nyeremények között színezőkészletek, kifestők, különböző korosztályoknak való rajzkészletek sorakoznak, no meg két táblagép. A 10 év alatti és fölötti gyerekek rajzait külön értékelik. Egy gyerkőc egy rajza játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!