jótékonyság

2019.02.26. 13:00

Alapítványi bál a POK gimnáziumban

Pekarek János

Az Egyenlő Esélyért Alapítvány és a Pannon Oktatási Központ Gimnázium (POK) alapítványi bált rendez március 1-én, pénteken, 19 órai kezdettel az intézmény aulájában (Pannon kert 1.)

A vendégeket 18 óra 30 perctől fogadják.

A bál ideje alatt az aulában megtekinthető a Pannon Oktatási Központ Gimnáziumban tanulók saját munkáiból összeállított tárlat. A kiállított tárgyak nyílt árverési licitje 22 óra 30 perctől kezdődik. Az árverést vezeti: Farkas Lajos, az Intercisa Múzeum igazgatója.

Az alapítványi bál fővédnökei: dr. Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke, Fejér megye és Dunaújváros díszpolgára, valamint Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere. Díszvendég: dr. Galambos Dénes, ipar- és területfejlesztésért felelős miniszteri biztos. Tiszteletbeli vendég: Borgulyáné Antal Zsuzsanna, a POK intézményfenntartója. A bált megnyitja: Borgulya Zoltán kuratóriumi elnök. Műsorvezető: Pachmann Péter. Fellép a Digitál és a Gipsy Kings Experience.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!