rockamaraton 2019

2019.02.26. 17:00

Lépj fel az idei Rockmaratonon

Minden eddiginél több, 160 zenekar játszik az idei Rockmaratonon – a program teljes, azaz majdnem, ugyanis van még 5 kiadó hely, ahová lehet jelentkezni.

duol.hu

Július 8-13. között már ötödik alkalommal ad otthont a dunaújvárosi Szalki-sziget Magyarország legrégebbi és legismertebb rock-metal fesztiváljának. Idén a mini-jubileumhoz mérten a fellépők száma is kiemelkedő 35 nemzetközi zenekarral, köztük Phil Anselmo, aki egy 100% Panteraszettel érkezik, az újjáéledt Rhapsody, de itt lesz a Soulfly és a Paradise Lost is!

 

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] A rendezvény plakátja[/caption]

A fesztiválra a bérletek és a napijegyek mellett hétköznapi és hétvégi bérletek is válthatóak, ki-ki így megtalálhatja a számára igény és szabadidő szerint leginkább passzoló konstrukciót.

A Rockmaraton weboldalán elérhető teljes program a részletes napi bontással együtt, hamarosan kikerül a nulladik napi helyi zenekaros program is, 15 csapattal, de 5 további hely még kiadó. Öt zenekarnak biztosít a fesztivál bemutatkozási lehetőséget, a feltételekről a jelentkezési lapon lehet tájékozódni: http://bit.ly/Rockmaraton2019_jelentkezzfelleponek

A jelentkezési határidő március 3., március 10-ig mindenkit kiértesítenek a szervezők

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!