Anya-lánya

2022.05.31. 10:00

Szavazzon a legszívderítőbb anya-lánya fotókra!

Péntek délelőttig lehet voksot leadni a megható pillanatokat megörökítő képekre. A győztesek akár a Fanny címlapjára is kerülhetnek.

duol.hu

Olvasóink rengeteg vidám és megható pillanatot örökítettek meg és osztottak meg velünk az elmúlt hetekben az Anya-lánya fotópályázatunkon. A csodás képek nézegetése során mi is visszaemlékezhetünk egy-egy közösen megélt pillanatra az édesanyánkkal, nagymamáinkkal és újra átélhetjük ezeket a kellemes emlékeket. Amennyiben pozitív feltöltődésre vágynak, tekintsék meg önök is a beküldött pályázatokat a duol.hu Anya-lánya fotópályázat menüpontja alatt.

Olvasóinkat arra buzdítjuk, hogy támogassák minden nap egy szavazattal a kedvenc Fejér megyei fotókat, hiszen a legtöbb szavazatot gyűjtő pályázó értékes CEWE ajándékutalványt nyer. Annak a három pályázónak pedig, akiknek országos szinten sikerül a legtöbb szavazatot összegyűjtenie, lehetőségük nyílik részt venni egy profi címlapfotózáson, sőt akár a Fanny címlapjára is kerülhetnek.
Június 3-án, pénteken 11 órakor zárjuk a szavazást és jövő hét elején kiderül, kik lesznek a fotópályázatunk nyertesei.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!