mezőföldi krimi

2021.11.15. 19:00

Sokféle bűnelkövetőt fogtak a rendőrök a hétvégén

A kéklámpásoknak a hétvégén sem volt nyugalmuk, erről az állampolgárok gondoskodtak. Az embercsempészek különösen elemükben voltak.

police.hu/FMKI

rendőrség

Forrás: Origo

Még november 13-án szombaton történt az eset, amikor is cseh embercsempészt fogtak el a rendőrök a Pentele hídon. Az ellenőrzés során kiderült, a gépkocsiban négy magát szír állampolgárnak valló férfit találtak, akik sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A járművet vezető 22 éves cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Szintén ezen a napon történt, hogy két dunaújvárosi férfit – akik több millió forintot csaltak ki egy nyugdíjastól – fogtak el az illetékes szervek. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két helyi férfival szemben.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/tobb-millio-forintot-csaltak-ki-a-rendorok-elfogtak-oket-4787456/

Volt egy letartóztatás is: a dunaföldvári és a paksi rendőrök elfogták és őrizetbe vették, a Szekszárdi Járásbíróság bírája pedig november 13-án letartóztatta azt a 20 éves helyi férfit, aki az elmúlt hónapokban számos bűncselekményt követett el. A fiatal nem ismeretlen a rendőrök előtt, jelenleg garázdaság, könnyű testi sértés és zaklatás vétség miatt is nyomoznak ellene.

A hét utolsó napja sem telt eseménytelenül a kéklámpások számára: az esti órákban szalagkorlátnak ütközött egy autó a 6-os főúton, Adony és Kulcs között. A balesethez a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet, írja a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Itt még nincs vége, ugyanis vasárnapról hétfőre virradóra egy ház tetőszerkezete égett, mégpedig Perkátán.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/kigyulladt-egy-csaladi-haz-tetoszerkezete-perkatan-4791185/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!