DUE-infó

2021.11.27. 18:00

Összefoglaló a beiskolázás eheti állomásairól

November 22. és 26. között két helyen is találkozhattak a csapattal.

duol.hu

Fotós: Zsedrovits Eniko

Ahogyan azt eddig is megszokhattuk, a beiskolázási csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy minél több pályaválasztás előtt álló diáknak tudjon segítséget nyújtani és bemutatni a Dunaújvárosi Egyetem által kínált szolgáltatásokat és lehetőségeket.

November 23-án kedden újra Paks városába látogattunk, ezúttal a Paksi Balogh Antal Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium 11. és 12. évfolyamos diákok lehettek tanúi az informatív és interaktív előadásnak, ahol a már szokványos módon az új tudnivalókon túl értékes nyereményekkel is gazdagodtak.

Csütörtökön, a hét második állomásaként újabb rendhagyó, online formában megrendezett pályaorientációs napon vehetett részt csapatunk, amely a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma szervezésében került lebonyolításra. Az érdeklődő diákok két „virtuális standra” léphettek be a Microsoft Teams felületén keresztül. Az egyik ilyen szobában a műszaki és informatikai képzéseinket ismerhették meg, a másikban pedig a gazdász, műszaki menedzser és kommunikáció szakok iránt érdeklődhettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!