szűkítések várhatók

2021.11.10. 13:00

Menetrend változás lesz november 11-től

duol.hu

Budapest, 2020. november 7. Utasok szállnak fel egy metrópótló buszra a Nagyvárad téren 2020. november 7-én. Megkezdődött a 3-as metróvonal rekonstrukciójának utolsó üteme a belvárosi szakaszon, ezért a metró nem jár a Lehel tér és a Nagyvárad tér között, helyette pótlóbuszokkal lehet közlekedni. A vonalszakasz felújítása a tervek szerint másfél évig tart. MTI/Bruzák Noémi

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint Dunaújváros forgalmi telephelyen a koronavírus miatt lebetegedett, illetve érintett autóbuszvezetők száma az elmúlt napokban megnövekedett, ezért a helyi közlekedésben november 11-től szűkítések várhatóak.

November 11-től kimarad a teljes 24-es járat.

Munkanapokon 12:34 órától óránként indul járat a Hajnal utcától, valamint 13:00 órától a Temetőtől a 12-es járat.

Hétvégén, november 13-án és 14-én 04:34 órától a Hajnal utcától, valamint 05:00 órától a Temetőtől a 12-es járaton óránként indulnak majd a járatok.

A Volánbusz Zrt. a munkanapokon igyekszik a délelőtt félórás 12-es közlekedést fenntartani. Amint lehetséges, visszaállításra kerül az eredeti menetrend – tájékoztat honlapján az önkormányzat.

vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!