A pedagógiai szakszolgálat

2021.11.10. 16:00

Információval és inspirációval segítik a mindennapokat

Hétfőn kezdetét vette a pedagógiai szakszolgálatok hete, ennek részeként a Fejér megyei szolgálat dunaújvárosi tagintézménye is számos érdekes, hasznos előadással szolgál többek között óvónőknek, pedagógusoknak, logopédusoknak és szülőknek is.

Molnár Emese

Fotó: LI

Igyekeztek úgy kiválasztani a témákat és az előadó szakembereket, hogy minden érdeklődő kaphasson valami új információt, inspirációt, amely segíti őket a mindennapokban, elméleti és gyakorlati példák, workshopok, tapasztalatcserék által – erről beszélt lapunknak Kissné Korsós Ágnes, a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Dunaújvárosi Tagintézményének igazgatója, valamint Prohászka Frigyes igazgatóhelyettes.

Kedden egy konferenciát tartanak a különleges bánásmódot igénylő gyermekekkel kapcsolatban a Városháza C szárnyában többek közt Boldizsár Ildikóval, Döbrentey Zsolttal, Tari Annamáriával. Szerdán és csütörtökön a szakszolgálat helyi központjában lesznek fejlesztő-tehetséggondozó előadások, foglalkozások.

Prohászka Frigyes és Kissné Korsós Ágnes Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!