HUMORRAL TÖLTŐDJ

2021.10.18. 17:00

Stand Up Perkátán

Felejthetetlen, szórakoztató előadás részesei lehettek szombat délután, a kastély dísztermébe látogatók. A Stand Up Comedy Humortársulat tagja, Szép Bence nyitotta meg az előadást, majd a Karinthy-gyűrűs Maksa Zoltán lépett a színpadra.

duol.hu

Szép Bence többször fellépett már a Rádiókabaréban, televíziós show-műsorokban, és színpadi szórakoztató produkciókban. Bűvészként, és humoros gyermekműsoraival is ismertté vált már. Továbbá humorestek és humorista tehetségkutatók kiváló szervezője. A jubileumhalmozó Maksa Zoltán harminc éve készít híradókat, és negyven éve van a pályán.

Fotó: perkata.hu

Mindenki számára ismert a népszerű “Maksa Híradó” a „Maksaméta” című műsora, de nagy sikert aratott a “Konyhashow” című estje, és a “Maksavízió” című televíziós műsorsorozata. Producerként is kipróbálhatta magát. Az elmúlt 40 évben számos, egyenként közel másfél órás stand up előadó estet írt meg, és játszott folyamatosan országjárásai során. A két profi stand-up-dumás, humor-nagyágyú nem mindennapi műsorral kápráztatta el a közönségét. A kikapcsolódni vágyó közönség több mint két órányi felhőtlen nevetésben, az előadók pedig jól megérdemelt vastapsban részesültek – írja, a perkata.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!