DUE

2021.10.13. 06:45

Kormánybiztosi fórum – középpontban a hallgatók – frissítve

Október 11-én a Dunaújvárosi Egyetemre látogatott Dr. Stumpf István, a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos.

duol.hu

FRISSÍTÉS 10.13; 06:45 – A fenntartóváltásról szóló döntést követően az egyetem fenntartói jogait a Dunaújvárosi Egyetemért Alapítvány gyakorolja augusztus 1-jétől. A DUE egyike volt azon tíz intézménynek, amely nyáron csatlakozott a modellváltó egyetemek sorába. Mindezzel kapcsolatban elektronikus formában már kaptak tájékoztatást a hallgatók, azonban most lehetőségük nyílt személyesen is tájékozódni a témában. Az eseményre hozzávetőlegesen ötven hallgató látogatott el. A fórumon fontos szerepet kapott az egyetem további működésének kérdése, a képzések minőségének további biztosítása, illetve a jelenleg folyamatban lévő és a jövőben esedékes fejlesztések valamint mindezek jelentősége a hallgatók szemszögéből.

A látogatás célja az volt, hogy a hallgatók kötetlen formában kapjanak választ a modellváltással kapcsolatos kérdéseikre. A fenntartóváltásáról szóló döntést követően az Egyetem fenntartói jogait a Dunaújvárosi Egyetemért Alapítvány gyakorolja augusztus 1-jétől. A DUE egyike volt azon tíz intézménynek, amely a nyáron csatlakozott a modellváltó egyetemek sorába. Mindezzel kapcsolatban elektronikus formában már kaptak tájékoztatást a hallgatók, azonban most lehetőségük nyílt személyesen is tájékozódni a témában. Az eseményre kb. 50 hallgató látogatott el.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="800"] Fotó: DUE[/caption]

A fórumon fontos szerepet kapott az Egyetem további működésének kérdése, a képzések minőségének további biztosítása, illetve a jelenleg folyamatban lévő és a jövőben esedékes fejlesztések és mindezek jelentősége a hallgatók szemszögéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!