rácalmási gyermeknap

2021.06.29. 14:00

Kiskakas, Marvel-hősök és Apacuka zenekar

Rácalmás – Június utolsó hétvégéjén, de végül mégis sikerült megtartani Rácalmáson a gyermeknapi rendezvényt. Kell-e mondani, hogy óriási érdeklődés övezte?

Balla Tibor

2021.06.27. Gyereknap Rácalmáson Jankovich kúria Turisztikai- és Rendezvényközpont Rácalmás Fotós: SZabóné Zsedrovits Enikő SZZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Igazából szinte teljesen mindegy lett volna, milyen programokat kínálnak a Jankovich-kúriában gondosan elkerített területen, vélhetően akkor is tömeget mozgatott volna meg, hiszen mindenki, de a gyerekek különösen ki vannak már éhezve az ilyen eseményekre. Azonban a rácalmási gyermeknap szervezői lehetőségeikhez képest a legminőségibb megoldást keresték.

Pókemberrel, Amerika kapitánnyal találkozni óriási élmény

Így esett a választásuk például a Görbetükör Színi Társulatra, amely A kiskakas gyémánt félkrajcárja című klasszikussal érkezett. Ez vélhetően a szülőknek is élményt nyújtott, ha másért nem, azért, mert a játszók között felfedezhették Kovács Robit a Kölyökidő című televíziós műsorból.

 

A kor gyermekének biztosan óriási élmény a Marvel-hősökkel találkozni, ez a látványos bemutatón meg is mutatkozott. Az Apacuka Zenekarral is biztosra mentek a szervezők, ahogy a városnéző kisvonattal vagy a pónikkal. Minden volt, aminek csak gyereknapon lennie kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!