új időpontban

2021.04.27. 17:00

Mutatjuk mikor lesz designkommunikációs előadássorozat

A csütörtöki előadás új időpontban kerül megrendezésre, 11 órai kezdés helyett 8:30-kor lesz megtartva!

duol.hu

Az online előadássorozatunk fő iránya a designkommunikáció módszertana (tervezői kapcsolatteremtés) az üzleti kommunikáció- menedzsment tudományok mellett az oktatás-neveléstudomány szolgáltatja a tudományos hátteret a témának.

Fejlesztettek egy olyan innovatív oktatás-módszertani eszközt, melynek célja a soft készségek fejlesztése a zárt iskolai keretrendszeren belül, amely könnyen adaptálható és terjeszthető. A cél, hogy összehangolja a vállalatok által a friss munkavállalók felé támasztott követelményeket azzal a tudáscsomaggal, amit az iskolában kapnak/kaphatnak a diákok. Emellett bővítse és mélyítse a fiatalok vállalkozószellemét, üzleti szemlélet kialakítását és támogassa az alapokat a vállalkozóvá válásban.

Az előadásokat Horváth Daniella Dominika, a Corvinus Egyetem PhD hallgatója tartja. Az előadások kivétel nélkül minden alkalommal a Microsoft Teams programban kerülnek megrendezésre. A regisztrációt követően a megadott e-mail címre küldik el a meghívót.

A részvétel és az előadások megtekintése bárki számára díjmentesen elérhető. A következő alkalom április 29-én, azaz most csütörtökön lesz módosult időpontban, 8:30-as kezdéssel! Ezen kívül még egy alkalom tekinthető meg, a DIS:CO ON(line) gyakorlati workshop április 30-án, pénteken 12:3

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!