A hálaajándék-akciónk december 7-től 17-ig tart

2020.12.11. 09:00

Hála és köszönet a gyógyítóknak!

duol.hu

Kevesebb ajándékkal is nagy örömet okozhatunk

Fotó: pixabay

A Dunaújvárosi Hírlap és a Dunaújvárosi Szuperinfó összefogásra szólítja a város és környéke lakóit és mindazokat, akik szeretnék köszönetüket kifejezni a Szent Pantaleon Kórház orvosainak és nővéreinek. Ők azok, akik a mostani, embert próbáló időkben megfeszítetten dolgoznak hozzátartozóink, ismerőseink gyógyításán. Lehetőséget kívánunk teremteni mindazoknak, akik szeretnék némi apró ajándékkal, figyelmességgel kifejezni ezért hálájukat.

Várunk tartós élelmiszereket, édességeket, karácsonyi kedveskedéseket a Vasmű út 33. szám alatti hirdetésfelvételi irodánkba munkaidőben 8–16 óra között. Várunk mindenkit, aki egy csomag szaloncukorral, egy-egy tábla csokoládéval szeretné megköszönni, hogy helytállnak ebben a nagyon nehéz időben.

Tudjuk, ezek az ajándékok csak tárgyak, de olyan tárgyak, amelyek üzenetet hordoznak magukban. Ezek a tárgyak azt az üzenetet közvetítik a kórház dolgozóinak, hogy tudjuk, érezzük, mennyi áldozattal, lemondással, erőfeszítéssel jár a munkájuk, s ezt nagyon köszönjük.

A hálaajándék-akciónk december 7-től 17-ig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!