Kulcsi hírek

2020.11.12. 07:00

Véradás és szociális tűzifa

Török Tímea

A település önkormányzata a rendelkezésre álló szociális tűzifa 81 erdei köbméter mértékéig az arra jogosult kérelmezőket vissza nem térítendő természetbeni támogatásként egy erdei köbméter szociális tűzifasegélyben részesíti. A támogatásért ellenszolgáltatást nem kér az önkormányzat, de az igényléshez formanyomtatványt kell kitölteni, és a szükséges feltételeket igazoló dokumentumokat is be kell mutatni.


A civil egyeztetés elmarad

A civil szervezetek, egyesületek számára november 18-ra az önkormányzat vezetői egyeztetést kezdeményeztek. Azonban a veszélyhelyzet miatt ez a hagyományos kerekasztal-megbeszélés most elmarad. De a véleményükre a falu vezetői kíváncsiak, ezért kérik, hogy online formában véleményezzék vagy kritizálják a rendezvénynaptáruk tartalmát.


Véradás lesz a faluházban

November 12-én, ma délután a Magyar Vöröskereszt Kulcsi Alapszervezete szeretettel hívja és várja a véradókat a kulcsi faluházba 14 óra 30 perc és 17 óra között. Ebben a járványtól terhes időszakban talán még fontosabb, hogy legyen elég megfelelő minőségű vér a rászoruló betegek számára. Kiemelt jelentőségű, hogy csak az menjen el a faluházba délután, aki egészségesnek érzi magát. A szervezők azt kérik, hogy a tb-kártyát és fényképes igazolványt feltétlenül vigyenek magukkal azok, akik a véradáson szeretnének részt venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!