humoros történet

2020.10.16. 09:00

Felcseperedés – a Családi körben

A „Köszönjük, Magyarország!” program keretében még szeptember közepén mutatta be a Bartók két kiváló művésze, Polgár Lilla és Gasparik Gábor az MMK közönségének Családi kör című irodalmi-zenés összeállítását.

Szabó Szabolcs

2020.10.14. Családi Kör Munkás Művelődési Központ Dunaújváros Fotón: Gasparik Gábor és Polgár Lilla színészek Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

A második epizóddal pedig szerdán délután jelentkezett ugyanitt a színészházaspár. A tanulságos, néhol melankolikus, néhol humoros családtörténet a minden famíliában érzékeny időszaknak számító kamaszkorral folytatódott, majd, ahogy peregtek gyors egymásutánban az évek, a lázadó tinédzser elköltözött a szülői háztól, a nemrég még a gyermekneveléssel bajlódó szülők pedig azon kapták magukat, immáron a nagyszülői szerepben kell helyt állniuk. Polgár Lilla és Gasparik Gábor estje a klasszikus versekre, ötletesen válogatott prózai művekre és népszerű dalokra építve mesél arról az örökérvényű nagy kalandról, amelyet családként élünk át nap mint nap.

Családi Kör – Munkás Művelődési Központ Dunaújváros Fotón: Gasparik Gábor és Polgár Lilla színészek Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!