Szociális Munkáért Dunaújváros

2020.08.21. 16:00

Lakosságért, a közéleti munkában jeleskedtek

duol.hu

Már lehet javaslatokat tenni a „Szociális Munkáért Dunaújváros” díjra

2020. szeptember 20-ig bárki javaslatot tehet írásban a „Szociális Munkáért Dunaújváros” díjra, amelyet az önkormányzat egy korábbi rendeletével alapított. Az elismerés olyan személynek adományozható, aki Dunaújvárosban a szociális munka területén kiemelkedő tevékenységet fejtett ki a lakosság szolgálatában, a közéleti munkában. A díj elhunyt személynek posztumusz díjként is adományozható, az elhunyt személy halálát követő egy éven belül.

A kezdeményezésnek tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy nevét, elérhetőségét, tevékenységének általános ismertetését és méltatását, a felterjesztő nevét, aláírását és elérhetőségét. A javaslatokat 2020. szeptember 20-ig kell eljuttatni Pintér Tamás polgármesterhez (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1-2.). A városi kitüntetésekből – azok méltóságának megőrzésére törekedve – egy évben csak egy adományozható. A díj odaítéléséről a közgyűlés dönt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!