várják a javaslatokat

2020.08.21. 08:30

A városért maradandót tett, alkotott

duol.hu

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Dunaújváros Még több mint egy hétig jelölhetők elismerésre a város jó hírét előremozdítók, ugyanis 2020. augusztus 31-ig bárki javaslatot tehet a „Dunaújvárosért díj” odaítélésére.

Az elismerés olyan személynek vagy közösségnek adományozható, aki vagy amely Dunaújvárosban vagy Dunaújvárosért maradandót alkotott vagy tett. A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, illetve közösség nevét, elérhetőségét, tevékenységének általános ismertetését és méltatását, a felterjesztő nevét, aláírását és elérhetőségét. A javaslatokat legkésőbb 2020. augusztus 31-ig írásban kell eljuttatni Pintér Tamás polgármesterhez (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1-2.).

Ugyanazon városi kitüntetést egy személy vagy közösség csak egyszer kaphatja meg. A városi kitüntetések adományozásáról a közgyűlés dönt. A városi kitüntetések átadására a közgyűlés a polgármestert hatalmazta fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!