A Jószolgálati, az ESZI és a Családok Átmeneti Otthona kapta a gumiabroncsgyár ajándékát

2020.06.12. 08:00

Hankook-adomány a szociális szervezeteknek

Brousil Csaba

2020.06.11. Hankook tisztítószer adomány a Jószolgálati Otthonnak Dunaújváros Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Zsedrovits Eniko

A Hankook Tire Magyarország Kft. Dunaújváros szociális szervezeteinek járványellenes védekezését megkönnyítendő, összesen mintegy 1200 darabos tisztító- és fertőtlenítőszer-csomagot ajándékozott a Jószolgálati Otthonnak, az Egyesített Szociális Intézménynek és a Családok átmeneti otthonának csütörtökön.

Az adományok átadásának sorát a Jószolgálati Otthon Bercsényi utcai intézményében kezdték. A Hankook képviseletében Roy Katalin, a társaság kommunikációs menedzsere adta át a tisztító- és fertőtlenítőszerekből álló csomagot Kecskés Rózsa intézményvezetőnek, azzal a kéréssel, hogy használják egészséggel. Mint mondta, a koronavírus-járvány miatt fontos a higiéné, különösen a bentlakásos intézményeknél. Fokozottan kell figyelni ebben a pandémiás időben a tisztaságra, és a Hankook ebben szeretne segíteni adományával a helyi szociális intézményeknek.

Az adományokért egy festménnyel mondtak köszönetet Fotós: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Kecskés Rózsa hálás volt a hatalmas tisztasági csomagért, megköszönte, hogy a gumiabroncsgyár menedzsmentje gondolt rájuk, és elsőként adott át intézményüknek ilyen adományt. Ezt egy festménnyel meg is hálálták, amely a karantén ideje alatt készült. A festményt maga a készítő, az otthon egyik lakója, Erika adta át Roy Katalinnak.

A hankookos kis csapatnak innen tovább vitt az útja, és előbb az Egyesített Szociális Intézmény Duna sori idősek otthonába látogattak el, majd a Családok Átmeneti Otthonába, a Frangepán utcába is elvitték a gondosan összeállított, hasznos termékeket tartalmazó tisztasági csomagokat, ahol szintén örömmel és hálával fogadták az adományokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!