Teszteld tudásod

2020.05.22. 09:00

Mennyire ismered a város Pro Cultura Intercisae-díjjal kitüntetett tagjait

Az alábbiakban városunk egyik legnívósabb díjáról a Pro Cultura Intercisadíjról állítottunk össze egy rövid fejtörőt. Tesztelje tudását

Morva Dávid

pro cultura Fotó: ZsE

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése a város fejlesztésében, társadalmi, gazdasági életében, a szociális, egészségügyi, kulturális, művészeti, testnevelés és sport, ifjúságvédelmi, közoktatási területen maradandó érdemek vagy eredmények elismerésére, a pedagógus életpálya megbecsülésére, a város közrendjének és közbiztonságának javítása érdekében, továbbá a közszolgálatban végzett kiemelkedő munka elismerése céljából az kitüntető címet és díjakat alapított. – ez áll Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése által alapított cím és díjak adományozásának rendjéről szóló 14/2018. (VI. 22.) önkormányzati rendeletében. Az alábbiakban pedig kvíz formájában tesztelhetik tudásukat. Fontos, hogy minden kérdés a Pro Cultura Intercisae-díjra vonatkozik.

1.
Mikor ismerték el Suplicz Mihályt Pro Cultura Intercisae díjjal?
2.
Melyik Pro Cultura Intercisae díjazott látható a képen?
3.
Mikor kapott díjat Wachterné Orosz Adrienne
4.
Kapott-e díjat a képen látható Markovics Sándor?
5.
Mikor kapott díjat Moravecz Attila
6.
Melyik évben kapott kitüntetést Szabó Tamás
7.
Melyik kitüntetett látható a képen?
8.
Melyik évben készült a kép?
9.
Mikor kapott díjat Kiss Ervin Gábor?
10.
Hány embert díjaztak idén? - a kép nem az idei esztendőben készült

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!