Vezetői és szakmai tapasztalatok birtokában

2020.03.03. 19:00

Átvette kinevezését Fehérváron a katasztrófavédelmi igazgatóság új gazdasági vezetője

Március elsejei hatállyal kinevezték a Fe­jér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettesének tűzoltó alezredesi rendfokozatba Váli Ágnes Judit tűzoltó őrnagyot, aki az elmúlt öt hónapban megbízottként látta el a beosztással járó feladatokat.

duol.hu

A kinevezést Bartók Péter tűzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese adta át február 28-án Székesfehérváron.

Ünnepi beszédében Bartók Péter rámutatott a gazdasági szakterület összetett, szerteágazó, felelősségteljes és hatékony háttértámogató feladatrendszerére, amellyel biztosítja az igazgatóság működését, az állampolgárok élet- és vagyonbiztonságának védelmét. Kiemelte a szakterületek közötti szoros együttműködést, amely az erőforrások hatékony felhasználásával elengedhetetlen a közös célok megvalósítása érdekében. Hozzátette, hogy a kinevezett gazdasági igazgatóhelyettes széles körű vezetői és csaknem húszéves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Kinevezéséhez gratulálva, munkájához jó erőt és egészséget kívánt a tábornok.

Váli Ágnes tűzoltó őrnagynak Bartók Péter tűzoltó dandártábornok gratulált Fotó: katasztrófavédelem

Váli Ágnes Judit őrnagy megköszönte munkatársainak eddigi támogatását, hozzátette, hogy a rendvédelemben eltöltött évek alatt szakmai munkáját a kitartás, a hivatás szeretete, a tisztelet és beosztotti állomány iránti megbecsülés kísérte végig. A jövőben is így, az igazgatóság elért eredményeit megtartva, új közös célokat kitűzve végzi hivatását.

Az ünnepség zárásaként Magosi Lajos tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató gratulált a gazdasági igazgatóhelyettesi kinevezéshez, sok sikert, erőt és egészséget kívánva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!