meggyullad a második gyertya

2019.12.07. 10:00

Sok program vár advent második vasárnapján

Az adventi forgatag második hétvégéje már tegnap este elkezdődött a Városháza téren. 10 órától egészen estig a Mikulás-kuckó és Cziráki László tanítványai várták a gyermekeket és szüleiket.

duol.hu

Fotó: LI

A színpadon 17.30-tól a Waldorf iskola növendékeinek műsorát láthatták az érdeklődők, 18 órától pedig a Hantosi tánccsoport mutatta be műsorát.

A Mikulás-kuckó ma is 10-től 19 óráig lesz nyitva, 17 órától a Német Nemzetiségi Tánccsoport műsora látható a színpadon, 18 órától a Zoltán Erika Tánciskola produkcióját élvezheti a közönség, 18.30-tól pedig a Pannon iskola növendékeinek műsora látható.

Vasárnap a Mikulás-kuckó 10 órától 19 óráig várja a lurkókat. A második gyertyát a program szerint Szabó Zsolt alpolgármester ­gyújtja meg 17 órakor, ezt követően 18 órától Zsigmond Lala szórakoztatja a közönséget, 19 órától pedig Kocsis Tiboré lesz a színpad. A vásárosok és árusok minden nap várják a kilátogatókat, forró italok, édesség, ajándék, kézműves portéka vásárolható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!