mielőtt útnak indulna

2019.10.22. 14:00

Módosul a buszok menetrendje az őszi ünnepnapok idején

Az október 23-i és a november 1-jei ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

duol.hu

Október 23-án, a munkaszüneti napnak megfelelő menetrend lesz érvényben. Október 28. és 31. között a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek az autóbuszok. November 1-én, pénteken a munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok, míg 2-án, a szabadnap, 3-án, vasárnap pedig a munkaszüneti nap szerinti autóbusz-közlekedés lesz érvényben. Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb utasforgalom várható. A Volánbusz a hosszú hétvégén is fokozott figyelemmel kíséri a járatok telítettségét, és mindent megtesz a kényelmes utazás biztosítása érdekében. November 4-én, hétfőn már a tanítási napokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok.

A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra.

Az ünnepi menetrendekkel kapcsolatos részletes tájékoztatás az alábbi linken érhető el:

Fontos, hogy a 2018/2019-es második félévre kiadott diákigazolvány-matricák 2019. október 31-ig használhatók fel kedvezményes utazásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!