méltó körülményeket kaptak

2019.10.04. 18:00

Elkészült a Baross Gábor utca

Keddtől kezdődött meg a Baross Gábor utca aszfaltozása, miután a Táncsics utca Fehérvári utcai csatlakozásának munkálatai befejeződtek.

duol.hu

A Baross Gábor utcát – hasonlóan a Táncsics utcához múlt héten – a kivitelező két napra lezárta, azért, hogy a munkálatok zavartalanul haladjanak. Az aszfaltozást követően a munkálatok a padkázással zárultak, illetve 3,5 tonnás súlykorlátozást tartalmazó tábla is kikerült az utca két végére hasonlóan, mint a párhuzamos Alkotmány utcában. A Táncsics utca első szakaszának és a Baross utca teljes hosszának aszfaltozásával közel 1,5 kilométerrel nőtt Perkáta pormentes utcáinak a hossza. Mindkét utcában 3 méter aszfaltcsík lett kiépítve a fél-fél méter murvás padkával, amely a Baross utcában az eddigi útfelület miatt néhol nem is lehetett volna szélesebb. A Baross utcaiak a közel 10 évvel ezelőtti nem teljesen sikeres mart aszfaltos útjuk után végre méltó körülményeket kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!