veretes eredménysor

2019.03.27. 09:00

Így szerepeltek a kis biológusok

A múlt héten pénteken rendezték meg a Széchenyi István Gimnáziumban a 27. Kisbiológusok Találkozóját, íme az eredmények:

Szabó Szabolcs

A biológiai terápiás szerek injekciós vagy infúziós formában állnak rendelkezésre Forrás: shutterstock

Általános iskola: Etológia I. témakör:1. Árgyelán Bálint 5. a (Móricz) 2. Domboróczky Botond 5. a (Móricz), 3. Nyikos Anna 5. a (Móricz) és Zsákovics Márk 8. E (Széchenyi).

Általános iskola: Etológia II. témakör: 1. hely: Sárosi Bence Gábor 5. b (Móricz) 2. Nagy Szonja Luca (Móricz) 3. Koncz Kitti Linett (Móricz.)

Az ember egészsége és környezetvédelem témakör: 1. hely: Gergő Panni (Dózsa), 2. hely: Páhi Fruzsina és Rend Viola 6. (Kulcs)

3. hely: Breznyán Virág 8. E (Széchenyi)

Különdíj: Kovács Andrea (Rácalmási Jankovich Miklós Általános Iskola és AMI) és Maár Martin 8. E (Széchenyi István Gimnázium és Kollégium)

Középiskola: Az ember szervezete és egészsége témakör (311-es tanterem)

1. hely: Németh Afrodité Fatime 11. B (Széchenyi), 2. hely: Bedő Eszter 11. B (Széchenyi István Gimnázium és Kollégium).

3. hely: Botlik Viktória 11. C (Széchenyi István Gimnázium és Kollégium)

Középiskola: szabadon választott témakör

1. hely: Molnár Regina 9. E (Széchenyi István Gimnázium és Kollégium), 2. hely: Dudás Máté 10. E (Széchenyi István Gimnázium és Kollégium), 3. Károly Róbert Nikolas 9. A (Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma).DH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!