ZÖLDÜLJ!

2018.12.11. 17:00

Környezetvédelmi versenyt rendeztek a Lorántffyban

December 5-én, szerdán 12 órától került megrendezésre a Lorántffy iskolában a ZÖLDÜLJ! verseny 6 általános iskolás csapat részvételével, akik helyi (Dózsa, Vasvári) és vidéki (Baracs, Adony, Apostag) iskolákból érkeztek.

duol.hu

A DSZC honlapja szerint az első forduló egy elméleti feladatsorból állt, melyet többé-kevésbé sikeresen oldottak meg a versenyzők. Az írásbeli után az első 2 helyen álló csapat tagjai (Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola, Adonyi Szent István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola) jutottak be a gyakorlati fordulóba, ahol főként környezetvédelemmel, környezetszennyezéssel kapcsolatos példák és kísérletek megoldását kértük tőlük.

[caption id="" align="aligncenter" width="840"] fotó: dunaujvarosiszc.hu[/caption]

A rangsor az előzetes feladatként leadott fotók, az elméleti és gyakorlati forduló pontszámainak összesítésével alakult ki.

A III. helyen Kiss Dorka Szófia (Dózsa) végzett.

A II. helyezést Kvák Dávid érte el (Dózsa).

A legjobb eredményt, ezzel az I. helyezést SZEKERES HUBA szerezte meg, aki szintén a Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola tanulója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!