Súlyos sérülést szenvedett

2018.07.19. 15:50

Szemtanúkat keres a dunaújvárosi rendőrség

A rendőrök egy Dunaújváros, Szórád Márton úton történt közlekedési baleset részesének és szemtanúinak megállapítása érdekében kérik a lakosság segítségét.

police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 07030/610/2018. bűnügyi számon folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2018. május 5-én 5 óra 40 perc körül két kerékpáros ütközött össze Dunaújvárosban, a Szórád Márton út 18. szám előtti járdán. Az eseményt követően az egyik fél, egy férfi adatainak hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A nyomozás adatai szerint a baleset másik részese súlyos sérülést szenvedett.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki tanúja volt a balesetnek, a fenti leírás alapján magára ismer, vagy az esettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában