a rendőrök elkapták

2019.02.20. 10:47

Saját lakásán árult drogot a dunaújvárosi férfi

Új pszichoaktív anyagot árult lakásán, a dunaújvárosi nyomozók elfogták és őrizetbe vették a helyi lakost.

police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 42 éves férfival szemben.

Az eljárás során a nyomozók látórébe került több olyan személy, akik egy helyről, különböző összegekért vásároltak új pszichoaktív anyagot. Az adatgyűjtés eredményeként beszerzett információk alapján a rendőrök azonosították azt a személyt, aki a megalapozott gyanú szerint dunaújvárosi otthonában árusította a drogot.

A gyanúsított lakóhelyén tartott házkutatás alkalmával többek között kábítószergyanús anyagokat és növényi törmelékeket foglaltak le. Az igazságügyi vegyészszakértő előzetes véleménye szerint a vizsgált anyag új pszichoaktív anyagnak minősül.

fotó:police.hu

2019. február 18-án a rendőrök elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfit. Tekintettel arra, hogy az egy évvel korábban elkövetett és folyamatban lévő, továbbá a jelen eljárás tárgyát is képező bűncselekményt Sz. I. folytatta, őrizetbe vétele mellett, 2019. február 19-én előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában