fenyegetés

2019.06.15. 14:21

Megöli az első embert, akivel találkozik – Dunaújváros, 18 éves (videóval frissítve)

A dunaújvárosi férfi egy videóüzenetben fenyegetőzött azzal, hogy megöli az első embert, akit meglát az utcán.

duol.hu

Egy kereskedelmi tévé riportere 2019. június 15-én délelőtt egy videófelvételt juttatott el a rendőrségre, amelyet egy ismeretlen férfi küldött az e-mail címére. A felvételen a férfi egy vadászkéssel a kezében elmondta, hogy kimegy az utcára és megöli az első embert, akivel találkozik.

 

Az ORFK Főügyeletének munkatársai az üzenetet feladó e-mail címe és a videó elemzése után beazonosították a fenyegető filmet küldő férfi személyazonosságát, és azonnal értesítették a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársait.

A Fejér megyei rendőrök azonnal elrendelték a 18 éves férfi körözését, és rövid időn belül Dunaújvárosban, egy menetrendszerinti buszon vonták intézkedés alá. A helybeli Gy. Dávid ruhájában elrejtve a járőrök megtalálták azt a kést, amivel a felvételen az emberöléssel fenyegetőzött.

A férfit elfogták és előállították a rendőrségre, ahol a Fejér megyei nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatják ki emberölés előkészülete bűntett elkövetése miatt. – Írja a police.hu

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában