ismeretlen tettes

2017.10.19. 15:06

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy közlekedési balesettel összefüggésben.

police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 07030/1467/2017. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. augusztus 21-én 14 óra 30 perc körüli időpontban Rácalmáson, a Kulcsi út 47. szám előtt található autóbusz-megállóhelynél egy menetrend szerint Rácalmás és Kulcs között közlekedő helyközi buszjárat 77 éves utasa leszállást követően a jármű mellé esett, majd a kerekek alá került. Az idős asszony a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A nyomozás adatai szerint egy kerékpárral közlekedő férfi, valamint egy kék pólót viselő, hosszú hajú nő is látta a balesetet. Mindkét tanú még a rendőrség kiérkezése előtt távozott a helyszínről.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek, a fenti leírás alapján magára ismer, vagy az esettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában