zsámoly közelében

2019.06.14. 18:00

Halálos közlekedési baleset történt a megyénkben

Az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette a 8123-as főúton.

FMKI

Frissítés 19:05

A helyszínelés véget ért, a balesettel érintett út ismét járható.

Fotó: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, közlekedési baleset történt a 8123-as főúton 2019. június 14-én 15 óra körül. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a főúton két autó közlekedett, amikor eddig ismeretlen okokból összeütköztek. A baleset következtében az egyik gépjármű az árokba csapódott, majd az út mellett található fának tovább ütközve a földre zuhant. Az autóban utasként utazó személy súlyos sérülést szenvedett, a jármű vezetője azonban olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

A helyszínelés véget ért, az út ismét teljes szélességében szabad.

Vezessenek óvatosan!


2019. június 14-én 15 óra körül közlekedési baleset történt a 8123-as főút 6. kilométerszelvényében Zámoly felé. Az eddig rendelkezésre álló információk szerint két autó ismeretlen körülmények között összeütközött, majd az egyik autó az árokba, és az út mellett található fának csapódott. A balesetben a járművet vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasa súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség továbbra is teljes szélességében zárja a balesettel érintett útszakaszt. A balesettel érintett útszakaszon a menetrendszerinti buszokat rendőri felvezetéssel kísérik át a rendőrök az időjárási viszonyokra tekintettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában