Két gyalogost ütöttek el

2018.12.01. 14:40

Halálos gázolás történt Dunaújvárosban – Frissítve

police.hu

FRISSÍTÉS (14:40) – A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható. A beleset bekövetkezésének körülményeit a rendőrség vizsgálja.

FRISSÍTÉS (11:15) – Munkatársunk a helyszínén több járókelővel is beszélt, akik elmondták, a tragikus baleset a gyalogátkelőhelyen történt. Eddig meg nem erősített információk szerint egy idős testvérpárt gázolt el egy személyautó, egyikük a helyszínen életét vesztette, a másikukat pedig súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállította el 10:45 perckor a mentőhelikopter.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 1-jén 10 óra körüli időben Dunaújvárosban, a Köztársaság út és a Derkovits utca kereszteződésében, ahol eddig tisztázatlan körülmények között két gyalogost ütöttek el. A két személy közül az egyik olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó:Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra és lassabb haladásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek. Kerülni a környező utcákban lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában