Rejtélyes gyilkosság

2017.12.11. 17:53

Emberölés Rácalmáson! A feleséget keresi a rendőrség!

Brutális gyilkosság történt a Május 1. utcában, hogy pontosan mikor, arról még biztosat nem tudni. A feltételezett tettest, egy nőt lapzártánkkor még kereste a rendőrség. Ami biztos: bűncselekmény áldozata lett egy rácalmási férfi.

Szabó Szabolcs

Holtan találtak rá hétfőn kora délután rácalmási otthonában egy 43 éves helyi lakosra. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta. A Fejér megyei rendőrök keresik a férfi feleségét mint feltételezett elkövetőt. A bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki az asszony, Godo Aizada 41 éves kazah állampolgár ellen. Lapunk úgy tudja, a férfira egy barátja talált rá dél körül.

- Hétfőn kora délután jelentek meg a rendőrök, azóta lezárták az utcarészt. Mi sem tudunk sokat, ám annyi biztos, a helyiek közül kevés emberrel tartották a kapcsolatot, zárkózottak voltak, alig pár éve költözhettek ide – mondta el lapunknak egy, a környéken élő idős hölgy, aki az évekkel ezelőtti kulcsi gyilkosságsorozattal vont párhuzamot: „sajnálatos, hogy ilyenek egyáltalán megtörténnek”.

A helyszínelés még az esti órákban is tartott Fotó: Zsedrovits Enikő

- Én csak annyit hallottam, hogy a gyilkosság napokkal ezelőtt történt. A férfi fejét állítólag teljesen szétverték, egy ismerőse, egy szintén nem magyar származású állampolgár talált rá a házban, ő értesítette a hatóságokat is – mondta el a helyszínen tartózkodó tudósítónknak egy középkorú férfi, aki szintén hozzáteszi: a településen kevesen ismerték a házaspárt.

 

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában