kék hírek

2017.12.26. 18:50

Égtek a fabódék és a szemét Dunaújvárosban, a Budai Nagy Antal út mögött (frissítve!)

A tűz a Budai Nagy Antal úti tér mögött felállított sátrak, fabódék és a szemét kigyulladása miatt keletkezett.

Katasztrófavédelem

Dunaújvárosban, a Budai Nagy Antal úti garázssor mögötti szabad területen gyulladtak meg az oda épített fabódék, az ott felállított sátrak, valamint a felhalmozott szemét.

A lángok elfojtásán több település tűzoltói dolgoznak, így a dunaújvárosi, a solti és a sárbogárdi hivatásos tűzoltók, a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. A rajok a lángokat mostanra három vízsugárral körülhatárolták, folytatják az oltási munkálatokat. Az első információk szerint senki nem sérült meg az eset során.

Frissítés:

19:26 – Elfojtották a tűzoltók a lángokat Dunaújvárosban, a Budai Nagy Antal úti garázssor mögötti szabad területen, ahol az oda épített fabódék, az ott felállított sátrak, valamint a felhalmozott szemét gyulladt meg.

A lángokat több település tűzoltói határolták körül és fojtották el, így a dunaújvárosi, a solti és a sárbogárdi hivatásos egységek, akik a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával végzik a beavatkozást. A rajok jelenleg az utómunkálatok keretében hőkamerával és kéziszerszámokkal is átvizsgálják a tűz által érintett területet.

Vezető képünk illusztráció! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában