Baleset

2023.04.14. 18:46

Felborult egy kamion a 61-es főúton - fotókkal frissítve

A baleset Dunaföldvár térségében történt.

Balogh Tamás

Fotó: Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Frissítés 2023.04.15 12:00

Ma ismét sok szurkolója lesz Radvánszki Sándor ügyvezető igazgatónak, aki az autómentésre szakosodott RS Assistance Kft, valamint Hoppál Zoltán Fülesnek, aki a Kamionsegély Kft csapatát vezeti föl a szomszéd posztban megjelölt esethez. A 61.sz közúton a Dunaföldvár - Előszállás határán lévő, az M6-os autópálya előtti körforgóban egy román rendszámú, nagyméretű acélhengereket is szállító kamion kisodródott és felborult tegnap, a kora esti órákban. Egy másik csapat éjszakai erőfeszítései nem vezettek eredményre.  A megbízást a feladat ellátásához az RS Assistance és a Kamionsegély Kft ma reggel kapta meg. Bízunk bennük.

Frissítés 22:45

A 61.sz közúton a Dunaföldvár - Előszállás határán lévő, az M6-os autópálya előtti körforgóban egy román rendszámú, nagyméretű acélhengereket is szállító kamion kisodródott és felborult, 2023.04.14-én az esti órákban. Szerencsére személyi sérülés nem történt. A nagy értékű szállítmány és a kamion precíz műszaki mentése folyik, a forgalmat a Rendőrség és a Polgárőrség közösen zavartalanul irányítja. A gépjárművek áthaladása egy nyomsávon, váltakozva halad. Vezessetek türelmesen, balesetmentes utat kíváunk!

Felborult egy kamion a 61-es főút 3-as kilométerénél, Dunaföldvár térségében. A műszaki mentést a solti hivatásos és a dunaföldvári önkéntes tűzoltók végzik a helyszínen. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani, írja a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Fotók: Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában