Zebrán

2023.03.27. 07:54

Hivatalos infó: két lányt sodortak el a dunaújvárosi balesetben

duol.hu

Forrás: olvasó

Frissítés 09:45

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatása szerint személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt 2023. március 27-én 6 óra 40 perckor Dunaújvárosban, a Szórád Márton úton. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 21 éves sárospataki illetőségű férfi Ford típusú gépjárművével későn észlelte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó két 12 éves fiatal lányt és elsodorta őket. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság jelenleg is vizsgálja. 
A mentők tájékoztatása szerint a helyszínre riasztott mentőegység két kislányt szállított könnyebb sérülésekkel a területileg illetékes kórházba.

Frissítés: 08:05 Úgy tudjuk, a forgalomkorlátozást már feloldotta a rendőrség.

Eredeti hír:

Dunaújvárosban a Szórád Márton út 23 környékén baleset miatti torlódásra kell számítani - tájékoztat a rendőrségi mobilalkalmazás. Úgy tudjuk, 06:50 körül a templomnál és volt Bánki iskolánál található Szórád Márton úti zebrán egy iskoláskorú gyermeket ütöttek el. Reméljük nem súlyos balesetről van szó. A rendőrségtől megkértük a hivatalos információt. Amennyiben konkrét információval tudunk szolgálni, jelentkezni fogunk.

Az olvasói fotón látható, hogy egy mentő is érkezett a helyszínre

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában