Kékhír

2023.03.14. 15:00

Elfajult a testvéri vita

A Fejér vármegyei nyomozók őrizetbe vették azt a 31 éves soponyai férfit, aki a megalapozott gyanú szerint öccsét fejszével dobta meg - tájékoztat a police.hu oldalon a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

duol.hu

Forrás: police.hu

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. március 13-án délelőtt tett bejelentést egy nő arról, hogy Soponyán, a házuk udvarában két fia összeverekedett, melynek során az egyikőjük megsérült. Az asszony a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, hogy a fiai között kialakult szóváltást dulakodás követte, majd a fiatalabbik gyermeke tartva testvérétől megpróbált előle elfutni. Ekkor az idősebbik felkapott egy udvaron lévő fejszét és a testvére után dobta, ami a fején eltalálta. Ezután a bántalmazó futva távozott a helyszínről.

A mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba vitték. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a 19 éves sértett koponyatörést szenvedett, amely azonnali műtéti beavatkozást igényelt, és fennállt az életveszélyes sérülés kialakulásának lehetősége.

A rendőrök azonnal a feltételezett elkövető felkutatására indultak, akit rövid időn belül a közelben elfogtak.

P. Jánossal szemben a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága – őrizetbe vétele mellett - életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indította meg a büntetőeljárást, melyben kezdeményezik a gyanúsított letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában