Horror

2023.02.09. 12:00

Egy ronggyal fojtotta meg újszülött kisfiát az anya

Végrehajtandó szabadságvesztést kaphat az a nő, aki megölte újszülött kisfiát tavaly októberben Tab környékén. A gyilkos anya azóta is előzetes letartóztatásban van.

SONLINE

Illusztráció!

Fotó: Shutterstock

A vádlott házasságban élt és már három kiskorú gyermeket nevelt, amikor újra teherbe esett. A várandóságát eltitkolta a férje elől, majd tavaly októberben a családja által korábban lakott ingatlan udvarán egészséges fiú gyermeknek adott életet.

A szülést követően a vádlott a kiskorú sértett nyakára egy ruhadarabot tekert, majd azzal megfojtotta. 

Ezt követően a vádlott a holttestet egy törölközőbe, majd egy szemeteszsákba helyezte, a holttestet tartalmazó zsákot az ingatlanon található lakatlan házban elrejtette, a házat pedig kulccsal bezárta.

Itt rejtette el a holttestet a gyilkos nő. Forrás: SVF

A bűncselekmény az eset másnapján jutott a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tudomására. A nyomozók a bűncselekmény nyomainak felfedezését követően a vádlottat nyomban őrizetbe vették, majd az ügyészség indítványt tett a vádlott letartóztatására.

Az ügyészség tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a tabi nővel szemben, s a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratban az azóta is letartóztatásban lévő nővel szemben végrehajtandó fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.  

A fényképet a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság készítette a helyszíni szemle során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában