Kábítószer-kereskedelem

2023.02.07. 21:00

Bizonyítékként vett drogot a negyvenéves nő

Csekély mennyiségű kábítószerre megszerzéssel elkövetett kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat a Szeghalmi Járási Ügyészség, és vádiratában próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt egy 40 éves, büntetlen előéletű, vésztői nővel szemben, aki azért vásárolt kábítószert, hogy azt bizonyítékként felhasználja.

BEOL

A nő – aki egyébként nem fogyaszt kábítószert – 2021 november elején egy másik vésztői nőtől vásárolt négy kábítószer tartalmú, egyenként 1,3 gramm tömegű, kristályos állagú anyagot tartalmazó pakettet. A nőnek az volt a szándéka, hogy ilyen módon szerezzen terhelő bizonyítékot a másik nő ellen a kábítószer forgalmazásra, sérelmezte ugyanis, hogy az a fiatalkorú, 18. életévét be nem töltött fiát kiszolgálja. A nő végül a tervei ellenére a megszerzett kábítószert nem adta át a rendőrségnek. A kábítószert árusító 36 éves vésztői nő ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt külön büntetőeljárás van folyamatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában