Összefoglaló

2022.11.14. 19:12

Balesetekhez riasztották a tűzoltókat a hétvégén

FMKI

illusztráció

Fotó: Gaál Tamás tűzoltó alezredes, katasztrófavédelmi műveleti szolgálat

Fának hajtott egy furgon szombaton este Etyek-Botpusztánál. Vasárnap a reggeli ködben két személygépkocsi is árokba csúszott. Késő délután a 8-as főút csóri elágazójánal ütközött össze két autó, az egyiknek a sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a járműből.

Letért az útról és gesztenyefának ütközött egy furgon november 12-én este Etyek-Botpusztánál. A tejszállító jármű vezetője a roncsok közé szorult, őt a bicskei önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, ám a sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

November 13-án a reggeli ködben fél órás eltéréssel három balesethez is a tűzoltók segítségét kérték Fejér megyében. Pusztaszabolcs és Velence között egy személygépkocsi az árokba csúszott és az oldalára borult. Az autó vezetőjét a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos egysége a mentőszolgálat munkatársaival együttműködve emelte ki a járműből. A tűzoltók áramtalanították a személyautót.

Összeütközött két személygépkocsi november 13-án reggel Pusztaszabolcs és Szabadegyháza között. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították és az útról félrevontatták a járműveket.

Lesodródott az útról, a vízelvezető árokban hajtott és a szántóföldön a tetejére borult egy személygépkocsi november 13-án reggel Sárbogárd és Pusztaegres között. A műszaki mentéshez a sárbogárdi hivatásos tűzoltókat riasztották.

Vadat gázolt és árokba csúszott egy személygépkocsi november 13-án délután a 6-os főúton, a baracsi bekötőútnál. Az autó vezetőjét a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki a járműből. Az egység áramtalanította a gépkocsit. A balesetben az őz elpusztult.

Összeütközött két személygépkocsi november 13 délután a 8-as főút csóri elágazójában. Az egyik autó akkumulátora kiszakadt, a vezetője a roncsba szorult. Őt a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a járműből. A műszaki mentés során a tűzoltók áramtalanították a másik személygépkocsit, és a közútkezelő munkatársaival együttműködve lesöpörték a törmeléket a burkolatról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában