Baleset

2022.10.24. 14:27

Felodották a teljes útlezárást a 6-os főúton - frissítve

duol.hu

Forrás: police.hu

Frissítés: 

A helyszínelés és a műszaki mentés 16 órakor véget ért, a forgalom ismét zavartalan.

Frissítés:
A főúton mindkét irányban egy-egy sávot mostanra felszabadítottak, így a forgalom jelenleg rendőri irányítás mellett halad.

Egy pótkocsis traktor vezetője észlelte, hogy a járműve defektet kapott, ezért félre húzódott a külső sáv szélére a 6-os főút 141-es kilométerszelvénye közelében. Mögötte haladt egy Opel típusú autó, melynek sofőrje későn észlelte a járműszerelvényt és a pótkocsinak ütközött, majd egy vele azonos irányban haladó Suzukinak is nekicsapódott. A balesetben az eddigi információk szerint  az Opel vezetője könnyebben sérült meg. Őt kórházba szállították.

 

....

Balesetről érkezett bejelentés 2022. október 24-én 13 óra 46 perc körüli időben - tájékoztat a police.hu. Az eddigi információk szerint két autó és egy traktor ütközött össze ismeretlen körülmények között a 6-os főúton, a 141-es kilométerszelvény közelében, Szekszárd térségében. A balesetben sérült is van.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták a 6-os és 65-ös főúti, valamint a 6-os és 56-os főúti körforgalmak között. Kerülni a régi 6-os úton, a Szekszárd,  Bor utca felé lehet.

A rendőrség kéri a közlekedők fokozott óvatosságát! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában