Helyreállt a közlekedés

2022.10.18. 22:50

Személyautó ütközött kamionnal a 62-es főúton, a bernátkúti elágazás közelében - Frissítve

Egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött frontálisan.

police.hu

Fotó: police.hu

Amint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. október 18-án 16 óra körül a 62-es számú főút 6-os kilométerszelvényében, Perkáta és Pálhalma közötti szakaszon. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Dunaújváros irányából Perkáta irányába, amit egy 45 éves perkátai nő vezetett. Haladása során –eddig ismeretlen okból- az úttestről a jobb oldali útpadkára hajtott, majd a jármű az úttestre visszatérve áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő tehergépkocsival, ezt követően az főút melletti árokba borult.

A járműben utazó három kiskorú fiú és a gépkocsivezető a baleset során megsérült, őket a mentők kórházba szállították. Az eset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, szakértő bevonásával vizsgálja.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában