Őrizetben

2022.10.13. 19:00

A pénztárnál bukott le a soponyai férfi, miután bejelzett a biztonsági kapu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett lopás vétség miatt indított büntetőeljárást egy 41 éves soponyai lakossal szemben.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2022. október 11-én délelőtt bement Székesfehérváron, a Palotai úton található műszaki áruházba, ahonnan Blue-ray lemezeket tulajdonított el. Az elkövető másnap délután visszatért a bevásárlóközpontba, ahonnan ez alkalommal több doboz borotvát kísérelt meg ellopni. A férfi a termékeket a táskájába rejtette, majd megpróbált távozni az áruházból, de az árucikkeken található áruvédelmi eszközöket a biztonsági kapu érzékelte és jelezte a biztonsági szolgálat munkatársainak, akik értesítették a rendőrséget és az egyenruhások kiérkezéséig visszatartották az elkövetőt.  A járőrök a helyszínen elfogták a bolti tolvajt, akit előállítását követően – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.  


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában