Közúti balesettel kapcsolatban

2022.09.07. 13:00

Szemtanúkat keres a rendőrség

A rendőrök egy Dunaújvárosban történt közúti közlekedési balesettel összefüggésben kérik a lakosság segítségét.

police.hu

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/ 1084/2022. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

A rendelkezésre álló adatok alapján megállapítást nyert, hogy 2022. augusztus 11-én 9 óra 30 perc körüli időben egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Dunaújvárosban, a Vasmű úton haladt az Építők útja felé, amikor a Vasmű út és a Kossuth Lajos utca kereszteződéséhez érve egy kerékpáros kihajtott elé és ezzel vészfékezésre kényszerítette az autóbusz vezetőjét. A hirtelen fékezés hatására a busz egyik utasa elesett és súlyos sérülést szenvedett.  

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámok valamelyikén.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában