Ez történt

2022.08.06. 15:00

Rendőrségi hírek Tolna megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

police.hu

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén augusztus 5-én egy könnyű sérüléses és két anyagi káros baleset történt.

Mint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléses baleset történt 2022. augusztus 5-én 17 óra 40 perc körüli időben a 65-ös számú főúton.  Egy 22 éves tamási lakos közlekedett autóval Iregszemcse irányából Tamási irányába. Haladása során egy szabályosan várakozó autó kikerülésébe kezdett, mely manőver során a vele szembe közlekedő egymás után haladó két kocsinak is nekiütközött. A balesetben egy személy sérült meg, az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett a nő, írja a police.hu.

Az anyagi káros balesetek közül Bonyhádon egy parkolóban álló kocsinak ütközött egy másik, feltehetően piros színű jármű, de az okozó adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Simontornyán egy külföldi rendszámos járműszerelvény haladt Igar irányából a központ irányába. A 64-es főútvonal és a 40-es számú vasútvonal kereszteződésében az átjárót biztosító fénysorompó tilos jelzése ellenére az átjáróba hajtott, ahol a félsorompó csapórúdját letörte. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett. A sofőr ellen vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetése miatt indult eljárás.

A rendőrök pénteken egy főt állítottak elő.  Kollégáink hét szabálysértési feljelentést tettek és egy biztonsági intézkedést hajtottak végre. A szonda egy esetben volt pozitív.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában