Kattant a bilincs

2022.08.09. 13:00

Őrizetben a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház egyik rendelőjében késsel fenyegető férfi

A 40 éves támadót emberölés bűntett kísérletével gyanúsították meg a nyomozók.

police.hu

Amint arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 8-án kora délután egy férfi a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház egyik rendelőjében ápolónőként dolgozó volt élettársára támadt, akit fojtogatott, majd dulakodni kezdtek, melynek során a sértett a földre került. 

Fotók: police.hu

Ekkor a támadó kést szorított a nő nyakához, majd azzal többször a sértett felsőteste felé szúrt, azonban az áldozat védekezett, eközben kézfeje és lábszára is megsérült. A férfi a támadás során ismétlődően a testi élet és testi épség ellen fenyegette meg a nőt, akinek végül sikerült kiszabadulni a szorításából, írja a police.hu.

A helyszínről menekülő elkövetőt az egészségügyi alkalmazottak és a biztonsági szolgálat munkatársai fogták le és tartóztatták fel a rendőrök kiérkezéséig. A 40 éves székesfehérvári lakost a Fejér megyei nyomozók őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában